Over Decolux

Decolux Projectzonwering is de specialist met betrekking tot het leveren, monteren, repareren en onderhouden van buitenzonwering, binnenzonwering en rolluiken op de zakelijke markt.

Bij geen enkel project kan standaard projectzonwering geleverd worden en wij denken dan ook graag al in een vroegtijdig stadium mee met onze opdrachtgevers. Hierbij geven wij advies inzake de toe te passen projectzonwering, rolluiken en eventuele besturingen om te komen tot een optimaal resultaat met daaraan gekoppeld zo laag mogelijke onderhoudskosten in de toekomst.

Door de jaren heen heeft Decolux Projectzonwering al vele bedrijven, instellingen en overheidsinstanties geadviseerd in productkeuze, onderhoud en wijze van toepassing. Decolux Projectzonwering levert per situatie een functionele en decoratieve vorm van zonwering, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herinrichting.

Decolux Projectzonwering is VCA* gecertificeerd en heeft een eigen montage-afdeling, die is uitgerust met een 24-uurs servicedienst en een eigen Euro Teupen Hoogwerker (25 meter). Hiermee staat Decolux Projectzonwering garant voor een hoogwaardige kwaliteit van de producten en diensten welke zij levert en kan er een optimale service geboden worden.