Certificering

Decolux Projectzonwering is VCA* gecertificeerd en heeft een eigen montage-afdeling. De montage-afdeling is uitgerust met een 24-uurs servicedienst, een eigen Euro Teupen Hoogwerker (25 meter) en een aanhangerhoogwerker Nifrt170HDE. Hiermee staat Decolux Projectzonwering garant voor een hoogwaardige kwaliteit van de producten en diensten welke zij levert en kan er een optimale service geboden worden.

                             

Decolux uit Rotterdam mag zich vanaf nu VMRG Zonwering bedrijf noemen. Eelco Zanen van Decolux ontving het certificaat voor VMRG Zonwering uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, de brancheorganisatie voor gevels en gevelelementen. Het bedrijf is goedgekeurd en voldoet daarmee aan de VMRG Kwaliteitseisen voor zonwering (www.vmrgkwaliteitseisen.nl). Dit betekent dat het bedrijf gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit zonwering levert. 

 

VMRG Zonwering is een snel groeiende groep van professionele bedrijven op het gebied van zonwering die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Deze bedrijven zijn te herkennen aan het VMRG Zonwering logo. Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG: “Alle gevelbouwers die bij de VMRG aangesloten zijn, hebben het VMRG-Keurmerk. Zij willen zeker weten dat het bedrijf waar ze zonwering van betrekken ook voldoet aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Het logo VMRG Zonwering en het bijbehorende certificaat bieden deze zekerheid. De bedrijven worden jaarlijks gekeurd, waardoor continue kwaliteit gewaarborgd is. De VMRG Zonwering bedrijven houden intensief contact, zowel onderling, als met de gevelbouwers. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzame gebouwde toekomst te garanderen.”